На пословним сусретима више од 130 компанија

Дводневни сусрет привредника на Златару

Дводневни сусрет привредника на Златару

На Златару су јуче почели дводневни Пословни сусрети привредника из јужне и југозападне Србије и мини сајам „Старт уп“ компанија које организује Развојна агенција Србије у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу УСАИД. У оквиру Пословних сусрета је и панел дискусија на тему, „Од Старт уп-а до успешне компаније-транзиција у пословању ММСПП“.

Пословни сусрети који су окупили више од 130 предузећа из 12 градова и општина представљају јединствену могућност повезивања фирми из различитих регона који делују у истом сектору, с циљем представљања и откривања нових производа и услуга, истраживање нових пословних могућности како би пронашли нове потенцијалне клијенте и добављаче и партнере за заједничка улагања или иновативне пројекте.

Испред локалне самоуправе пристуне је поздравио председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

-Помоћ развоју малих и средњих предузећа један је од примарних циљева у десетогодишњој стратегији развоја наше општине.У Новој Вароши послује 551 привредни субјекат, од којих је 89 представника привредних друштава, а остатак од 83,85 посто чини сектор предузетништва-рекао је Васиљевић.

Опширније у идућем броју „Варошких новина“ које излазе из штампе у петак 20. октобра.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.