Нововарошани урадили 11.242 згиба

Учествовали  спортисти, ученици, рекреативци, политичари...

Учествовали спортисти, ученици, рекреативци, политичари...

Нововарошани су урадили 11.242 згиба у акцији коју широм Србије организују Радио „С“ и Караван „Дух младости“.

Мада у Новој Вароши у протеклу суботу није оборен ни један рекорд „Згиб зоне“, направљен је феноменалан резултат. Нововарошки спортисти, ученици и рекреативци урадили су више згибова него у знатно већим градовима који учествују у акцији, а свој допринос дали су и представници локалне власти.

„Згиб зона“ је до сада обишла 24 града, а рекорд са највише урађених згивова, укупно 13.637 држи Пожаревац. „Згиб зона“ ће током четири месеца обићи 35 градова, а у сваком од њих ће током посете бити постављене такмичарске справе за згибове. Град победник добиће средства за реновирање дечијег парка или спортског игралишта.

Нова Варош је тренутно шеста по броју урађених згибова. Више од нас урадили су Рача-13.543,Велико Градиште-13.454,Бела Паланка -12.304 и Ивањица-11.550. Из нашег окружења у акцији учествују још и Ужице где је урађено 10.800, Пријепоље са 8.323 и Нови Пазар 7.397 урађених згибова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.