Нападачи на одборника Матовића и даље непознати

Место напада: стамбени блок Багрем

Место напада: стамбени блок Багрем

Полиција је, како се незванично сазнаје, на трагу лицима која су у уторак 3. октобра увече претукла Радомира Бата Матовића, одборника владајуће ГГ „Нови људи за Нову Варош“. Напад се догодио око 20 часова испед стамбене зграде Багрем у којој Матовић станује, а претучени одборник тврди да су га напала два непозната млађа мушкарца.

-Пришли су ми с леђа док сам излазио из кола, а први ударац сам добио у главу. Од силине ударца вид ми се замаглио, па нисам могао јасно да разазнам лица нападача који нису били маскирани – каже Матовић.

Мотив напада још увек није познат, а Матовић верује да ће полиција брзо открити разлоге и починиоце.

-Нисам ни с ким у сукобу, ни политички, ни пословно, а ни приватно. Не сећам се да сам са било ким у последњих неколико година разговарао повишеним тоном, а камоли да сам се с неким замерио- каже Матовић.

Матовић је нападнут металном штанглом. Нападачи су му задали више удараца у пределу главе и левог ока, а задобио је и посекотине по рукама.

-На срећу лекари нису утврили озбиљније повреде. Прегледли су ме у болници у Чачку, јер скенер у Ужицу није био у функцији- каже Матовић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.