Пословни сусрети на Златару

Учествује 130 предузећа: Златар

Учествује 130 предузећа: Златар

У понедељак и уторак, 9. и 10. октобра, у Хотелу „Златарски златник“ на Златару одржаће се пословни сусрети привредника из јужне и југозападне Србије. У оквиру Пословних сусрета је и панел дискусија на тему, „Од Старт уп-а до успешне компаније-транзиција у пословању ММСПП“, а цео догађај организује Развојна агенција Србије.

Учешће је најавило више од 130 предузећа, а циљ Пословних сусрета на Златару је промоција привредних активности, производа и услуга, размена идеја, успостављање нових пословних контаката и повезивање потенцијалних пословних партнера.

Пословни сусрети на Златару организују се у оквиру пројекта „Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији“ који Развојна агенција Србије у партнесртву са Америчком агенцијом за међународни развој УСАИД оргнизује у 12 градова и општина-Врању, Лесковцу, Новом Пазару,Прешеву, Бујановцу, Медвеђи, Рашкој, Сјеници,Тутину, Прибоју, Пријепољу и Новој Вароши. Организацију Пословних сусрета помогла је и Регионална развојна агенција Златибор.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.