Добродошлица за бруцоше

Општина организује скуп у Београду 14. октобра

Општина организује скуп у Београду 14. октобра

Општина Нова Варош и Завичајно удружење Нововарошана организоваће у суботу 14. октобра у Београду добродошлицу за бруцоше. Скуп је на Машинском факултету, у 12 сати.

Нововарошани који су тек уписали прву година академских студија у Београду, а заинтересовани су за учешће на скупу, могу се пријавити најкасније до петка 6. октобра. Пријављивање је у Одељењу за привреду и локални економски развој општинске управе у Новој Вароши, канцеларија 306 или на телефон 033/ 62-140 и 033/ 62-142.

-Добродошлица за почетак студирања је један од првих корака које ће Општина Нова Варош и завичајно удружење Нововарошана у Београду спровести у циљу подршке младим Нововарошанима на новом путу ка животним и професионалним успесима- каже се у саопштењу председника општине Нова Варош Радосава Васиљевића.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.