"Згиб зона" 7.октобра у Новој Вароши

До сада обишли 18 градова

До сада обишли 18 градова

„Згиб зона“ је у суботу 7. октобра у Новој Вароши, а град где мештани  ураде највише згибова добиће средства за реновирање дечијег парка или спортског игралишта. Почетак је у 16 сати, а згибови ће се радити на Тргу војводе Петра Бојвића или у спортској дворани код Гимназије уколико буде падала киша.

Из Спортског савеза Нове Вароши позивају чланове спортских клубова, ђаке и грађане да дођу у што већем броју и да радећи згибове помогну ову акцију.

Иначе,„Згиб зона“ је део акције Радија „С“ и Каравана „Дух младости“. Током четири месеца обићи ће 35 градова у Србији, а у сваком од њих ће током посете бити постављене такмичарске справе за згибове. На њима ће згибове моћи да раде сви, без обзира на године старости.

Караван „Дух младости“ до сада је обишао 18 градова, а највише згибова урадили су у Пожаревцу, укупно 13.637.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.