Рестрикције: Мање воде са Лакомице!

Суве славине од 23 до 05 часова

Суве славине од 23 до 05 часова

Због дугог сушног периода утањила су градска изворишта па је Комунално предузеће „3. септембар“ кренуло са рестрикцијама. За сада се вода искључује само потрошачима у горњим деловима града који се снадбевају са изворишта Лакомица у Дрмановићима.

-Лакомица ради са 30 посто капацитета те смо приморани да уведемо рестрикције, тако што Шанац, Милановац и Браношевац гасимо у периоду од 23 увече до 5 часова изутра наредног дана, како би у том периоду пунили резервоар Мукића јама. Сви потрошачи који се снабдевају са овог резервоара имају воде док се не испразни резервоар, а којом динамиком ће то бити зависи од самих потрошача –каже се у сопштењу Комуналног предузећа „3. септембар“.

- Апелујемо на потрошаче из овог дела града да што рационалније користе воду како би периоди без исте били што краћи- кажу комуналци

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.