У Кокином Броду запленили "виагру"!

У аутобусу било сакривено 15.000 таблета: Кокин Брод

У аутобусу било сакривено 15.000 таблета: Кокин Брод

Током дубинске контроле магистралног пута Нова Варош-Ужице цариници су у Кокином Броду запленили 15.000 таблета за потенцију сакривених у аутобусу. Таблете разних произвођача, међу којима је било највише „виагре“, заплењене су у ноћи између суботе и недеље када је ради прегледа заустављен аутобус који је превозио путнике из Херцег Новог у Суботицу.

Због нелегалне трговине недозвољеним стимулативним средствима кривична пријава биће поднета против возача аутобуса старог 37 година који има место пребивалишта у Херцег Новом.

Недозвољена стимулативна средства била су сакривена у простору намењеном за смештај алата.

-Иако су возач и путници изјавили да немају ништа да пријаве, детаљном контролом аутобуса испоставило се да вратанца простора иза задњег левог точка, намењена за смештај алата,не могу да се отворе, што је навело цариника да детаљније провере. Убрзо је установљено да је фабричка шупљина преправљена за потребе кријумчарења и да се у њој налази велика количина таблета за потенцију разних произвођача, међу којима је највише препарата марке "циалис" и "виагра"- саопштила је Управа царине .

Према тврдњама возача аутобуса, он је робу требало да превезе до Новог Сада.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.