Одборници у уторак бирају нову власт

Нова коалиције око СНС и ГГ: Одборници СО Нова Варош

Нова коалиције око СНС и ГГ: Одборници СО Нова Варош

Нова седница Скупштине општине Нова Варош заказана је за уторак 19. септембра и на њој би, према ранијим најавама, новоформирана коалиција око СНС и ГГ „Нови људи за Нову Варош“ требала да успоставити своју власт. Занимљиво је да ће седница бити одржана тачно на дан када су прошле године ГГ, ДС и НС сменили напредњаке.

Како се сазнаје, одборници ће у уторак тајним гласањем бирати новог заменика председника општине уместо Славише Пурића (ДС), као и четири члана Општинског већа. За заменика ће бити предложен напредњак Бранко Бјелић коме ће на почетку седнице бити потврђен одборнички мандат.

За 10. седницу председник Скупштине општине Никола Јелић (НС) предложио је дневни ред са 11 тачака. Уколико буде усвојен, одборници ће разматрати и извештај Туристичко-спортског центра „Златар“ о резултатима „Златарфеста“ и „Златарске сиријаде“, као и извештај Комуналног предузећа о водоснадбевању месних заједница. Одељење за инвестиције при Општинској управи требало би да поднесе извештај о асфалтирању путева, а једна од предложених тачки је и „Разматарње извештаја предстваника власти о кретању и исходима предмета кривичних пријава“.

Седница почиње у 10 часова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.