На Школској олимпијади и Пузијада за бебе

Полигин спретности: Са прве Школске олимпијаде

Полигин спретности: Са прве Школске олимпијаде

Трећа Мала школска олимпијада одржаће се у петак 15. септембра у организацији Спортског савеза општине Нова Варош. Очекује се учешће око 600 такмичара, а поред ученика градске основне и средњих школа у оквиру ње се први пут  организује и Пузијада за коју се пријавило 17 беба.

Школска олимпијада почиње у 15.30 сати свечаним дефилеом учесника на Тргу војводе Петра Бојовића, а такмичиња су на две локације. На градском тргу надметаће се деца до 4. разреда основне школе, а старији основци и средњошколци на теренима за мале спортове у Насељу изнад зграде вртића.

- На пологону за пузање такмиче се бебе узраста од 9 до 14 месеци. За малишане узраста од 2 до 6 година обезбеђен је полигон сналажљивости и спретности, док ће се деца школског узраста такмичити у надвлачењу конопца, баскету, фудбалу и одбојци, као и у трци џаковима и на пологону спретности и окретности- каже Душанка Ћирковић, генерални секретар Спортског савеза општине Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.