Фудбалери Златара бољи и од Јединства

Јуче на Браношевцу ревија голова (Фото: М. Мулагановић)

Јуче на Браношевцу ревија голова (Фото: М. Мулагановић)

Фудбалери Златара укњижили су нову победу у првентву Златиборске окружне лиге и сада имају исти број бодова као две првопласиране екипе на табели, Перућац и Чајетине, али нешто лошију гол разлику. С пуном мрежом голова јуче су са Браношевца испратили Јединство из Каленића, екипу која је након овог пораза са превог пала на пето место на табели.
Утакмица Златар-Јединство завршена је резултатом 3:0 за домаћу екипу, а голове су постигли Караичић, Вукотић и Милан Гордић.

Предвођени новом управом фудбалери Златара су добро стартовали ове јесени. У прва четири кола забележили су три победе и један нерешен резултат и тренутно су трећи на табели са 16 клубова.У првом колу Златар је на домаћем терену савладао Железничар из Пожеге резултатом 1:0, а претпрошлог викенда славио је и на гостовању у Косјерићу, где је резултатом 2:1 савладо Црнокосу. Ремизирали су 2:2 на Браношевцу у утакмици другог кола против Перућца.

Нови шеф стручног штаба је Здравко Ђајић, који је као фудбалер поникао у Златару, а тренирао је Јединство из Ужица. Он је на клупи заменио Мића Илића са којим је нова управа раскинула сарадњу. За новог председника Управног одбора клуба именован је Ђоко Обућина, уместо Миланка-Мићка Млађеновића.

У среду 13. септембра Златар игра у гостима са Чајетином, у дербију 6. кола.

Након пет одиграних кола распоред на табели Златиборске окружне лиге је следећи : 1/ Перућац 10; 2/ Чајетина 10; 3/ Златар 10: 4/ Јежевица 9; 5/ Јединство 9; 6/ Ариљска рампа 7; 7/ Вишесава 5; 8/ Први партизан 5; 9/ Јасен 4; 10/ Савинац 4; 11/ Омладинац 4; 12/ Црнокоса 3; 13/ Полет 3; 14/ Лауш 3; 15/ Лазарица 3 и 16/ Железничар 0 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.