Шалтер за лична документа и у Јасенову

Центар за обуку јединица интервентне полиције

Центар за обуку јединица интервентне полиције

У Јасенову је почела са радом шалтерска јединица управних послова полиције у којој ће мештани овог дела општине Нова Варош први пут моћи да без одласка у град изваде личне карте, пасоше и возачке дозволе. Шалтери за издавање личних докумената радиће  уторком и четвртком, а радно време је од 8 до 15 сати.

Шалтери ће радити под кровом Центра за обуку интервентне јединице полиције који је половином августа званично отворио потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић.

-Око 3.000 мештана из 12 села са овог подручја више неће морати да иде по 30-40 километара да би извадили лична документа. Сада ће то моћи да обаве овде у Јасенову, на једном месту и да себи уштеде пут и време - рекао је том приликом Стефановић

Иначе, Центар за обуку интервентне јединице полиције смештен је у објекат некадашњег предузећа „Јасеново“, који је још пре петнаестак година уступљен полицији. Центар је опремљен по највишим стандардима и може да прими 200 припадника интервентних јединица, а у оближњој Ојковици летос је изграђено и стрелиште. На њему ће припадници полиције увежбавати гађање из различитих врста оружја, а изградњу су помогли општина Нова Варош и предузећа „Србија шуме“ и „Путеви Златар“.

(Опширније у новом броју „Варошких новина“ који из штампе излази у петак 8. септембра)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.