Бесплатна обука за непливаче

За две године научило да плива више од 160 првачића

За две године научило да плива више од 160 првачића

На базену Хотела „Панорама“ на Златару у среду 6. септембра почеће бесплатна обука у пливању за ученике првог разреда основне школе, а два дана касније, 8. септембра, и за непливаче старије од 18 година.

Са непливачима ће радити мастер професори спорта Ервин Куртовић и Нихад Алиспахић, а обуку организује Спортски савез у сардњи са Општином Нова Варош и Туристичко-спортским центром „Златар“.

У предходне две године кроз бесплатну школу пливања прошло је више од 160 првачића, док је обука за старије непливаче први пут организована лане и имала је двадесетак полазника.

Непливачи старији од 18 година заинтересовани за обуку могу се до 6. септембра пријавити на телефоне 060/011-75-77 и 060/160-32-01, док ће распоред група и термини за првачиће бити истакнути на огласној табли Предшколске установе „Паша и Наташа“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.