Радничке игре почињу 28. августа

Лане је учествовало 18 екипа са 510 такмичара

Лане је учествовало 18 екипа са 510 такмичара

Радничке спортске игре одржаће се и ове године, а организатори очекују да ће бити масовније него претходне две. Трећи спортски сусрети запослених у јавном и приватном сектору званично почињу 28. августа у 18. сати и трају до 3. септембра, а такмичење ће бити у десет дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.

Организатори су и ове године Спортски савез и Општина Нова Варош, а пријаве се подносе до 14. августа у просторијама Спортског савеза које су у згради општинске управе или путем мејла sportskisavez@gmail.com.Такмичења су на теренима за мале спортове у Насељу, инад Дечјег вртића, у малом фудбалу, баскету, одбојци, спортском обарању руке, бацању камена, стоном тенису, шаху, пикаду и повлачењу конопца, као и у две атлетске дисциплине- трчању на 100 и 200 метара.

Радничке спортске игре обновљене су 2015. после 16 година паузе. Лане је на њима учествовало 18 екипа са 510 такмичара. Жене су се као и мушкарци надметали у свим дисциплинама, свеукупни победник био је „Златарпласт“ из Бистрице.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.