Ојковица: Краве изгореле у штали !

Ватра букнула око поднева : згариште на имању Тошића

Ватра букнула око поднева : згариште на имању Тошића

Две краве и јуница изгореле су у пожару који је у Ојковици захватио шталу у домаћинству Бошка Тошића (56). Изгорела је и штала, а ватра је прогутала и сено, моторну тестеру и косачицу који су се налазили под кровом објекта.

Пожар је букнуо у петак, а приметили су га око поднева пролазници на оближњем регионалном путу од Кокиног Бода према Јасенову и одмах алармирали укућане.

Штала је подигнута на око 70 метара изнад куће Тошића па Бошко и његова супруга нису видели пламен.

-У помоћ су притрчале комшије, брзо су стигли и ватрогасци, али се ништа није могло спасити. У пожару нам је страдало све што смо имали од стоке, а мојим родитељима који нису запослени пољопривреда је основни извор прихода – каже за „Варошке новине“ Бошков син Миланко Тошић.

Увиђеј су обавили припадници Сектора за ванредне ситуације Полицијске управе у Пријепољу, а како се претпоставља ватру је потпалила струја.

-Изгорела је утичница у кући у коју је било укључено кабло за шталу. Сва срећа па пламен из утичнице није захватио завесу и проширио се на собу- кажу Тошићи.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.