Концертно загревање за "Златарфест"

Латино звуци: Salsa y punto

Латино звуци: Salsa y punto

„SUMMER WARMING“ мини музички фестивал одржаће се од 24.до 26.јула у Новој Вароши у организацији Дома културе „Јован Томић“. Овог лета установљену манифестацију обележиће квалитетни музички гости и извођачи, а разноврсни садржаји одвијаће се на отвореној сцени изнад зграде Дома.

Отварање фестивала је у понедељак 24.јула у 21 сат када ће пред Нововарошанима премијерно наступити интернационални бенд „Salsa y punto“. Овај јединствен састав који делује на нашим просторима састављен је од врхунских извођача са Кубе и из Србије. Изводе аутентичну мешавину латино ритмова и етно звука.

Друго вече, у 21 сат, насупа рок бенд Мооndеnsа, који долази из Ужица. Овај бенд је добро познат Нововарошанима. Гостовали су много пута по локалним кафићима, а свирали су и прошле године на „Златарфесту“.

Последњи дан фестивала, среда 26. јул, резервисан је за врхунски ди-џеј дует „Zap me strobe“ у саставу Иван Александровић и Дамјан Елтецх. Након бројних дискотека и клубова широм Србије и региона представиће се и нововарошким љубитељима денс музике, а концерт почиње у 21 сат.

-Идеја нам је била да установимо манифестацију која ће бити добар увод и„загревање“ уочи „Златарфеста“. Мини музичком фештом желимо да дамо свој допринос “Златарфесту” како би гости и житељи Нове Вароши понели најбоље утиске са ове туристичке, привредне и културно-забавне манифестације, највеће у овом делу Србије - каже Михрија Хаџић, директорка Дома културе “Јован Томић”.

(Опширније у штампаном издању “Варошких новина”)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.