Одборници вратили корзо!

Без саобраћаја у времену од 19 до 24 часа

Без саобраћаја у времену од 19 до 24 часа

Одборници Скупштине општине Нова Варош кориговали су своју одлуке из марта ове године, па ће део улице Карађорђеве у центру града опет у вечерњим часовима бити претваран у пешачку зону.

Корзо почиње да ради од суботе 15. јула, а саобраћај ће бити обустављан у времену од 19 до 24 часа, осим у дане „Златарфеста“ када је на снази посебан режим.

Одлука о забрани саобраћаја у вечерњим сатима у делу Карађорђеве од раскрснице код зграде полиције до зграде Општинске упораве, биће међутим на снази само до почетка зимске сезоне, односно 15. октобра када се укида до идућег лета.

Иницијативу је покренула одборница СНС Сакиба Варагић, а предлог званично поднео одборник ГГ Радивоје Бујишић. Поред одборника, предлог је подржало и општинско руководство.

Старом одлуком коју је пролетос укинула Скупштина, што је изазвало гнев дела јавности, забрана вечерњег саобраћаја важила је и током зимских месеци.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.