Нова седница Скупштине општине 13. јула

Предложено шест тема: са седнице 20. јуна

Предложено шест тема: са седнице 20. јуна

Одборници ће у четвртак 13. јула опет у скупштинске клупе, а предложено је шест одлука и закључака.

Ово је друго заседање у последњих месец дана. Уколико дневни ред који је предложио председник Скупштине општине Никола Јелић (НС) добије потребну већину пред одборницима ће се наћи извештај о прошлогодишњем раду и финансијском пословању Комуналног предузећа „3.септембар“, као и предлог одлуке о максималном броју запослених у јединици локалне самоуправе у Новој Вароши. На дневном реду је и одлука којом се утврђују општа правила кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зградама на територији општине.

Одборници ће међутим прво морати да утврде престанак мандата шефу одборничке групе СНС Димитрију Пауновићу који је пре пар дана поднео неопозиву оставку. Разматраће и недавну одлуку Општинског већа да се укине одлука бившег Привременог органа општине о смањењу цена грејања и комуналних услуга, и да се оне врате на ниво из прошле године.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.