Кошаркаши и фудбалери стартовали победом на МОСИ

Нова Варош победила Чајетину 57:40 (фотографије: Љубивоје Вранић)

Нова Варош победила Чајетину 57:40 (фотографије: Љубивоје Вранић)

Свечаним дефилеом учесника у Пљевљима су јуче почеле 54. Међуопштинске омладинске спортске игре МОСИ, а кошаркаши и фудбалери Нове Вароши забележили су јутрос прве победе. За разлику од њих, футсал екипа је стартовала поразом.

Кошаркаши Нове Вароши јутрос су победили Чајетину резултатом 57:40, а вечерас их чека ново искушење. У утакмици другог кола противник им је Калиновик, а утакмица почиње у 19.15 сати.

И фудбалери су стартовали победом.Они су победили Чајниче са 2:0 и пласирали се у друго коло, где их чекаа бољи из меча Вишеград-Чајетина.

Футсал екипа Нове Вароши није међутим била њихове среће. У првом колу групе Ц они су рано јутрос поражени од Пожеге, а утакмица је завршена резулзтатом 2:4.Друго коло је на програму већ данас. Противник им је Калиновик, а утакмица почиње у 17 сати.

Први меч на овогодишњим МОСИ данас по подне играју и рукометаши, који су лане за Нову Варош једини освојили златну медаљу.Притивник им је Бијело Поље, а утакмица је у 15 сати. Женска екипа у бич волеју игра у 18 сати против Ивањице.

МОСИ трају до недеље 9. јула, а Нову Варош ће представљати 78 спортиста у седам спортских дисциплина: рукомету, атлетици, кошарци, шаху, фудбалу и футсалу (малом фудбалу) у мушкој и у шаху и одбојци на песку у женској конкуренцији.

На овогодишњим спртским сусретима младих са тромеђе Србије, Црне Горе и БиХ учествоваће више од 2.100 спортиста из чак 32 општине, што је рекордан број, а такмичење се организује у 15 спортских дисциплина. 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.