Димитрије Пауновић поднео оставку на место одборника

Лични разлози за оставку: Димитрије Пауновић

Лични разлози за оставку: Димитрије Пауновић

Димитрије Пауновић поднео је данас оставку на место одборника у Скупштини општине Нова Варош. Он је шеф одборничке групе опозиционе СНС која има 10 одборника и најбројнија је у клупама локалног парламента.

Пауновић ће каже и даље остати на челу Општинског одбора СНС, а наставиће и да обавља функцију начелника Златиборског управног округа.

-Оставку на одборничко место подносим из личних разлога. Нови одборник СНС, уместо мене, биће бивши председник општине Бранко Бјелић- каже Пауновић за „Варошке новине“.

 Пре престанка његовог одборничког мандата, оставку ће међутим морати да констатује и Скупштиина на првој наредној седници.

-СНС ће и даље наставити са борбом да се врати на власт јер смо на последњим локалним изборима добили највише гласова грађана. Само на тај начин можемо реализовати њихове жеље да живе у бољој и богатијој Новој Вароши-каже Пауновић.

Димитрије Пауновић је од 2012. до 2015. био председник Општине Нова Варош, а након локалних избора у априлу прошле године именован је за председника Скупштине општине. На тој функцији остао је међутим свега пар месеци, до септембра када је дошло до смене власти.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.