Расписан конкурс за пријем нових 1.500 полицајаца

За Нову Варош, Пријепоље и Прибој 38 полазника (Фото. Ж. Дулановић)

За Нову Варош, Пријепоље и Прибој 38 полазника (Фото. Ж. Дулановић)

Министарство унутрашњих послова Србије расписало је конкурс за упис 1.500 полазника у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици. Након завршене обуке, 38 полазника биће примљено у радни однос у Полицијској управи у Пријепољу која покрива и општине Нова Варош и Прибој.

Конкурс је отворен до 6. новембра, а пријава са потребном документацијом подноси се полицијској станици у месту пребивалишта кандидата. Могу конкурисати лица с највише 30 година старости, која имају завршену средњу школу у четворогодишњем трајању.

За подручје Полицијске управе у Пријепољу прима се пет полазника за радно место полицајца, седам полазника за радно место саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода и
26 полазника за радно место граничног полицајца.

Поступак избора кандидата састоји се из лекарског прегледа и квалификационог испита, а више детаља о самом конкурсу заинтересовани могу наћи на порталу www.copo.edu.rs.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.