Школи поклонио саднице цвећа

Ђаци школе са дародавцом

Ђаци школе са дародавцом

Бизнисмен из Београда Слободан Голубовић, који од пре неколико година живи и ради у Новој Вароши, поклонио је школи у Божетићима саднице разноврсног цвећа и украсног растиња како би ђаци и њихови наставници оплеменили школско двориште и просторије унутар установе.

-Вредност донације је симболична, али је много важнија порука коју сам желео да, као заљубљеник у природу и Златар, пошаљем школарцима да чувају животно окружење и пружају свој допринос у уређењу простора у којем проводе значајан део дана – истиче дародавац, који је за куповину цвећа и зеленила издвојио преко 170.000 динара.

Ово, иначе, није први поклон од стране власника локалне фирме “Кан Плус”. Голубовић је прошлог пролећа ОШ”Живко Љујић” поклонио саднице свећа и дрвећа поводом манифестације “Дани планете Земље”. Уочи поласка у први разред , обрадовао је 23 првачића из пет сеоских основних школа комлетима лектире, ђачким ранчевима и флуоресцентним прслуцима за безбедност у саобраћају, а школама даривао “паметне” табле. Слободан, иначе, већ спрема дарове за ОШ”Гојко Друловић”, а о каквој је донацији реч зависиће од потреба ове установе.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.