"Златни брег" набавља саднице воћа по регресираним ценама

Рок за пријаву 1. октобар - са једне од предходних расподела

Рок за пријаву 1. октобар - са једне од предходних расподела

Удружење произвођача јагодичастог воћа „Златни брег“ набављаће и ове јесени за воћаре из нововарошког краја  саднице дрвенастог воћа по регресираним ценама. Како се наводи у јавном позиву, објављном у последњем броју „Варошких новина“, „Златни брег“ ће са 50 посто субвенционисати набавку садница више сорти шљиве, јабуке, крушке, вишње, трешње, дуње и мушмула.

„Златни брег“ је позвао све заинтересоване да се до 1. октобра ове године јаве у Одељење за привреду и локални економски развој (канцеларија 307, зграда Општинске управе) или председнику Удружења Милутину Живковићу на телефон 064/ 29-898-93.

Удружење прозвођача јагодичарског воћа „Златни брег“ је иначе, недавно на општинском конкурсу добило 400.000 динара за реализацију пројекта „Унапређење воћарства на теротирији општине Нова Варош“. Део одобрених средства биће искоришћен за регресирану набавку садница воћа која је у току.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.