„Опел Корса“ премија у наградној игри за туристе на Златибору

Уручена гралвна награда (Фото: Општина Чајетина)

Уручена гралвна награда (Фото: Општина Чајетина)

Златибор бележи рекордну посету, а Општина Чајетина и Туристичка организација су организовали велику наградну игру како би наградили туристе за верност. Наградна игра је имала и за циљ да мотивише власнике да региструју и категоризују своје смештајне објекте, како би се побољшали квалитет услуга и туристички промет на овој планини.

Аутомобил марке „Опел Корса“, који је био главна награда у Великој летњој наградној игри, добила је Нада Радовановић из Модриче у Босни и Херцеговини. Њој су ових дана уручени кључеви од аутомобила, а догађају суприсуствовали председник општине Чајетина Милан Стаматовић и директор Туристичке организације „Златибор“ Владимир Живановић, као и Драгица Лазаревић, власница „Миа и Ана апартмани“ у којем је добитница боравила током свог боравка на Златибору. Драгица је уредно водила евиденцију туриста и пријавила Наду у централни информациони систем еТуриста, и тако јој омогућила да учествује у наградној игри. Организатори најављују да ће наредна бити организована током змске туристичке сезоне.

-Налазимо начине да мотивишемо наше људе да поштују законе јер законска регулатива у овој области никако не иде на руку малим локалним самоуправама, с обзиром да се огромна средства кроз боравишну таксу или непријављене апартмане одлива, а мислим да то наноси огромну штету и држави Србији и локалној самоуправи. Јер, то су приходи којим општинска управа унапређује квалитет живота и боравак наших гостију на овој дестинацији. Али, ево и популарне мере коју је општина Чајетина и Туристичка организација 'Златибор' припремила за госте који очекују да ће поред угодног боравка овде, добити и неку награду за долазак на Златибор- рекао је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

У наградној игри су могли да учествују само они гости који су током свог боравка на Златибору били пријављени у централни информациони систем Е-туриста. Нади Радовановић, ово није била прва посета и боравак на Златибору, али је свакако она која се памти.

-Трудимо се да поштујемо закон и да редовно пријављујемо госте, и тако ћемо радити и даље- рекла је Драгица Лазаревићи, власница „Миа и Ана апартмани“.

Ову наградну игру организовала је Туристичка организација Златибор, уз подршку општине Чајетина и Министарства туризма и омладине.
* * *
Текст је део пројекта „Златибор – поглед у будућност“ који је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                                   

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.