Ужичанин се утопио у Златарском језеру наочиглед бројних купача

Плажа у Кокином Броду

Плажа у Кокином Броду

Младић из Ужица (1992. годиште), утопио се јуче касно по подне на Златарском језеру на очиглед бројних купача на плажи у Кокином Броду.

Како "Варошке новине" незванично сазнају, он је дан провео с друштвом на новоуређеној плажи код Визиторског центра. Током боравка у води, у једном тренутку отпливао је до стотинак метара удаљене бове за везање барки и нестао. Његово тело још увек није пронађено, па се очекује долазак ронилаца Жандармерије који ће се укључити у потрагу.

У последњих месец дана ово је друго утапање на Златарском језеру. Крајем јуна испод засеока Василићи утопио се старији Београђанин када му се преврнуо гумени чамац. У потрази за њим рониоци су безуспешно претржаивали овај део језера, а његово тело избацила је вода четири дана након несреће.

Иако важи за једно од најлепших у Србији, Златарско језеро је пуно замки. Бројне опасности вребају неопрезне, па готово сваке године неко настрада.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.