Пријем за спортисте из Нове Вароши, освајаче медаља на МОСИ

Шест медаља и шесто место у генералном пласману

Шест медаља и шесто место у генералном пласману

Председник општине Бранко Бјелић организовао је свечани пријем за спортисте из Нове Вароши који су освојили медаље на 59. МОСИ. Он им се захвалио на постигнутом успеху и обећао више новца из буџета за локални спорт и спортску инфраструктуру.

Како смо писали, на Међуопштинским омладинским спортским играма од 10. до 14. јула у Ужицу, спортисти из Нове Вароши освојили су укупно шест медаља, којима се пре почетка Игара мало ко надао. Злато су узели фудбалери и девојке у баскету, сребро женска екипа у планинарству, а бронзу кошаркашице, стонотенисери и рукометаши.

Нису се обрукали ни остали. Девојке су у одбојци на песку биле пете, док су шесто место заузели мушка екипа у баскету и малом фудбалу, што је такође сјајан резултат. Сви они су одлично стартовали, имале свега по један пораз у групи, а баскеташи су се „скупили“ специјално за ову прилику и играли су без тренера и припрема.

Нова Варош је на спортским сусретима младих с тромеће имала више од 70 спортиста и спортских радника. У генералном пласману они су заузели одлично шесто место у конкуренцији 28 градова и општина из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине (Федерације и Републике Српске).

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.