Пронађено тело викендаша који се утопио пре четири дана

Златарско језеро - Кокин Брод

Златарско језеро - Кокин Брод

У Златарском језеру данас је пронађено беживотно тело старијег мушкарца који се утопио пре четири дана када је испао из гуменoг чамца недалеко од  засеока Василићи. Његово тело вода је избацила на површину, а пронашли су га мештани низводно од места несреће.

Како се незванично сазнаје, у питању је С. П. из Београда, 1954. годиште, који има викендицу у рукавцу Тисовице. Он је у протеклу суботу пре подне сам испловио у гуменом чамцу како би обишао пријатеље који недалеко од њега имају викендицу. Нешто касније чамац је пронађен празан и преврнут како плута језером.

Рониоци Жандармерије су два дана претраживали терен, али без успеха, а у потрагу су били укључени и запослени у „Резеват Увац“.

- Нема очевидаца несреће , па се не зна тачно где је и како С. П. испао из чамца, што ће утврдири даља истрага - кажу за „Варошке новине“ укључени у потрагу.

Иако важи за једно од најлепших у Србији, Златарско језеро је пуно замки, а опасност вреба неопрезне, због чега готово сваке године неко настрада.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.