Рониоци на Златарском језеру трагају за телом утопљеника

Готово сваке године неко настрада- Златарско језеро (архивски снимак)

Готово сваке године неко настрада- Златарско језеро (архивски снимак)

Уколико временске прилике дозволе, рониоци Жандармерије наставиће данас на Златарском језеру потрагу за старијим мушкарцом који је пре четири дана испао из гуменог чамца недалеко од засеока Василићи.

Како се незванично сазнаје, у питању је С. П. из Београда, 1954. годиште, који има викендицу у рукавцу Тисовице. Он је у протеклу суботу пре подне сам испловио у гуменом чамцу како би обишао пријатеље који недалеко од њега имају викендицу. Нешто касније чамац је пронађен празан и преврнут како плута језером.

- Нема очевидаца несреће , па се не зна тачно где је С. П. испао из чамца, што отежава потрагу- кажу за „Варошке новине“ укључени у потрагу.

Иако важи за једно од најлепших у Србији, Златарско језеро је пуно замки, а опасност вреба неопрезне, због чега готово сваке године овде неко настрада. 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.