На лицитацији парцеле за уличну продају током Златарфеста

"Златарфест" је ове године од 25. до 28. јула (Фото: ТВ 5)

Организациони одбор „Златарфеста“ расписао је оглас о давању у закуп 27 парцела за постављање привремених објеката у време трајања манифестације која ће се ове године одржати у периоду од 25. до 28. јула.

Парцеле су предвиђене за постављање роштиља са летњом терасом и точилица за пиво са пратећим инвентаром, као и за постављање тезги за уличну продају кокица, шећерне вуне, куваног кукуруза, сладоледа, балона, сувенира и других производа домаће радиности. Парцеле су код градског трга, а почетна цена четвородневног закупа, у зависности од површине и намене је као и прошле године 2.500, 6.000 и 10.000 динара. Потенцијални закупци морају испунити и друге услове предвиђене огласом који се може се наћи у последњем броју „Варошких новина“ који је у продаји.

Учешће на лицитацији заинтересовани могу пријавити до 12. јула, док ће се јавно надметање за закуп понуђених парцела обавити 16. јула у 10 часова у просторијама Општинске управе.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.