Милан Стаматовић шести пут председник општине Чајетина

Са конститутивне седнице

Са конститутивне седнице

Милан Стаматовић (ЗС) изабран је за председника Општине Чајетина, на шести узастопни мандат. Заменик предсеника општине је Зоран Удовичић (ЗС), док је председник Скупштине Арсен Ђурић (ЗС) који је и до сада вршио ту функцију. У новом сазиву Општинског већа су Горица Мијаиловић, Слађана Вуловић, Александар Илић, Милован Божић и Мирослав Туцовић, сви из Здраве Србије.

У новом сазиву Скупштине општине Чајетина већину има листа „Милан Стаматовић – Здрава Србија“ која је на локалним изборима 2. јуна освојила 19 одборничких мандата. Друга по снази је Група грађана „Наши људи за наше место – Марко Пантовић“ са осам одборника, док су листи „ Александар Вучић–Чајетина сутра“ припала четири мандата.

-Шести мандат на позицији председника Општине велика је одговорност, част и задовољство, а уједно и захвалност бирачима општине Чајетина који су препознали напоре и општи интерес у раду локалне самоуправе и тима који дужи низ година ради на развоју, изградњи и демократизацији општине Чајетина и целе Србије.Здрава Србија је политичка партија регионалног карактера, али надамо се да ће се подршка коју сада имамо у Чајетини и Златиборском округу проширити и на остале делове и да ће Здрава Србија у неком наредном периоду бити релевантан политички фактор у целој Србији- рекао је Стаматовић након избора на конститутивној седници Скупштине општине Чајетина.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.