Радничке спортске игре од 29. маја, такмичења у 12 дисциплина

Са Игара, у септембру прошле године

Са Игара, у септембру прошле године

Ове године Радничке спортске игре почињу у среду 29. маја, саопштено је из Спортског савеза Нова Варош. Такмичења су на спортским теренима у Насељу и на Градском стадиону „Браношевац“, а запослени у приватним и јавним предузећима и установама надметаће се у малом фудбалу, баскету (3 х 3), одбојци, стоном тенису, шаху, спортском обарању руке, пикаду и надвлачењу конопца, као и у четири атлетске дициплине - у трчању на 100 и 400 метара, скоку у даљ и бацању кугле.

-Колективи заинтересовани за учешће могу се пријавити до понедељка 27. маја у 12 часова на мејл sportskisaveznv2009@gmail.com, док је жребање екипа по спортовима истог дана у 17 часова- кажу за "Варошке новине" у Организационом одбору игара.

Радничке спортске игре обновљене су 2015. године, а организује их Спортски савез Нове Вароши под покровитељством Општине Нова Варош. Ово су седме по реду. На предходним, крајем септембр прошле године, учествовало је укупно десет екипа, а одзив је био нешто слабији него пре. Свеукупни победник била је „Просвета“, док је друго место у генералном пласману припало Дому здравља, а треће „Лимским ХЕ“. Такмичили су се још и Туристичка организација „Златар“, Општинска управа, „Пластика“, Предшколска установа „Паша и Наташа“ и „ЕС комерц“.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.