СДП даје подршку СНС на изборима у Новој Вароши

СДП Нова Варош - Наставак сарадње са СНС

СДП Нова Варош - Наставак сарадње са СНС

Санџачка демократска партија нема своју листу, али ће на предстојећим локалним изборима у Новој Вароши подржати изборну листу коалиције коју предводи Српска напредна странка, изјавио је председник Општинског одобора СДП Сенад Хаџибрахимовић.

СДП партципира у општинској власти у последња два мандата. На последње локалне изборе који су одржани 2020. године СДП је ишао у коалицији са СНС и ГГ „Нови људи за Нову Варош“ и у актуленом сазиву Скупштине општине има једног одборника.

– СНС је годинама стожер локалне власти у Новој Вароши. Добра сарадња коју смо имали у предходном периоду биће настављена и даље. Циљ нам је да листа окупљена око напредњака оствари што убедљивију победу у Новој Вароши, а ми ћемо дати свој допринос томе –каже за „Варошке новине“ Хаџибрахимовић.

 

Сенад Хаџибрахимовић,председник ОО СДП

Одбор СДП у Новој Вароши је крајем априла добио ново руководство, након што су стари поднели оставку незадовољни односом странчке централе према својој испостави у граду на падинама Златара. Уместо Алије Мујагића који је задњих 12 година руководио странком на локалу, за новог председника Општинског одбора изабран је Сенад Хаџибрахимовић, док је заменик Аднан Ибровић.

-До промена у Општинском одбору дошло је уочи расписивања локалних избора, па није било времена за листу. Међутим, договорили смо се са СНС да им пружимо безрезервну подршку и помоћ у кампањи, као и о нашем учешћу у новој општинској власти коју ће опет, убеђен сам, формирати коалиција око напредњака – каже Хаџибрахимовић.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.