Ново лице Србије самостално на локалне изборе у Новој Вароши

Ново лице Србије Нова Варош

Ново лице Србије Нова Варош

Општински одбор странке Ново лице Србије у Новој Вароши основан је почетком марта ове године и први пут учествују на локалним изборима. Они су јуче предали листу кандидата за одборнике, излазе самостално и на гласачком листићу биће под редним бројем 3.

На листи под називом „Милош Парандиловић – Ново лице Србије – Бирам борбу“ налази се 12 кандидата за одборнике и одборнице у будућем сазиву Скупштине општине. Први на листи је приватни предузетник Бојан Поповић, председник Општинског одбора странке.

Међу кандидатима за одборнике налази се и пет жена, а листа је разнолика и по образовној и старосној структури. Предњаче млади, као и суграђани који до сада нису били активни у политичком животу Нове Вароши. На листи има приватних предузетника, инжењера, економиста, пољопривредника, туристичких техничара...

Очекују добар резултат, уз поруку да је „време за промене и смену актуелне напредњачке власти“. Грађанима обећавају да у власт неће улазити ни са једном од странака које партиципирају у актуленој владајућој коалицији.

-Ако нам бирачи укажу поверење и ако будемо део нове локалне власти, инсистираћемо да се град коначно уреди, а не да нам улице буду пуне „кратера“, рупа и закрпа. Приоритети су и решавање проблема напуштених паса и њихово збрињавање, као и унапређење квалитета живота мештана у сеоским месним заједницама. Њима је пре свега потребно боље снабдевање пијаћом водом, електричном енергијом, као и квалитетнија путна инфраструктура – каже за "Варошке новине" Бојан Поповић, председник Општинског одбора странке Ново лице Србије.

- Рад локалне власти и општинске управе мора бити транспарентан, а грађанима омогућено да сами доносе одлуку о томе како се троши новац из буџета општине – истичу у овој партији уз обећање бирачима да се „Ново лице Србије“ неће борити за функције , партикуларне или страначке интересе, већ да на одговорна места у граду дођу стручни, школовани , вредни и неискомпромитовани људи спремни да раде на развоју и просперитету општине Нова Варош.

Кандидати за одборнике са листе „Милош Парандиловић – Ново лице Србије – Бирам борбу“ су:
1.Бојан Поповић, приватни предузетник
2.Бојан Даниловић, приватни предузетник
3.Бранкица Рабреновић, трговац
4.Војин Остојић, пољопривредник
5.Мирјана Љујић, дипломирани индустријски менаџер
6.Слађан Томашевић, дипломирани економиста
7.Бранко Палић, машин-бравар
8.Александра Рабреновић, инжењер пољопривреде
9.Петар Љујић, пољопривредник
10. Кристина Рољевић, туристички техничар
11.Дамир Хаџибеговић, комерцијалста
12. Марија Поповић, струковни економиста

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.