Кошаркаши Златара најбоља пионирска екипа Западне Србије

Велики успех - на пријему код председника општине

Велики успех - на пријему код председника општине

Најмлађи кошаркаши Златара најбоља су пионирска екипа Западне Србије. На завршном турниру одиграном протеклог викенда у Горњем Милановцу они су освојили прво место, док је капитен екипе Васо Шапоњић проглашен за најбољег стрелца и играча турнира. У две утакмице Шапоњић је постигао чак 114 поена, од којих 74 само у финалу.

Тим поводом данас је пионире Златара и њиховог тренера Данка Думића свечано примио председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић који им је честитао на великом успеху.

На завршном турниру Западне Србије у Горњем Милановцу учествовали су иначе победници регионалних лига Златиборског, Мачванског и Моравичког округа. Кошаркаши Златара су у финалу, у неизвесној завршници, савладали Шабац резултатом 100: 95. У првој утакмици Златар је био бољи од екипе Таково (84:52), домаћина турнира.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.