Бесправно посекао шуму, па претио и вређао власнике и полицију

Полиција ухапсила В.В. (1995) из Нове Вароши

Полиција ухапсила В.В. (1995) из Нове Вароши

Полиција је ухапсила В. В. (1995) из Нове Вароши, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела шумска крађа, угрожавање сигурности и ометање службеног лица у вршењу службене дужности. У сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Пријепољу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, и он ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву.

Како се наводи у саопштењу Полицијске управе у Пријепољу, В. В. се сумњичи да је током априла ове године без одобрења у приватном поседу бесправно одсекао 28 стабала смрче и превезао их у пилану у близини Нове Вароши.Такође, В. В се сумњичи да је за време увиђаја од стране полиције отишао до куће родбине оштећеног на чијем поседу је посекао стабла и упућивао им претње, након чега се удаљио.

-Осумњичени је потом затечен на путу Јасеново - Љубиш како у време трајања искључења из саобраћаја, без возачке дозволе, управља нерегистрованим моторним возилом. Након што је упозорен од стране полицијских службеника да ће бити употребљена средства везивања, осумњичени је прегледан, али је том приликом вређао полицију. Потом је алкотестирањем утврђено да је управљао трактором са 1,76 промила алкохола у организму, након чега је задржан у складу са Законом о прекршајима- каже се у саопштењу полиције.

-Такође, након што је саобраћајна полиција утврдила да је В. В. у последње две године прекршајни суд два пута правоснажно осудио због тежих прекршаја, од њега је одузето возило у складу са новом мером из Закона о безбедности саобраћаја на путевима, у којој се возило привремено одузима од учиниоца који је у претходне две године правоснажно осуђен за теже прекршаје из области безбедности саобраћаја- саопштила је Полицијска управа у Пријепољу.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.