"Чигота" почела са радом, након паузе због пожара

Специјална болница

Специјална болница "Чигота"

Специјална болница "Чигота" на Златибору данас је поново почела амбулантне прегледе и лабораторијске анализе, десет дана након пожара који је захватио кровну конкструкцију на делу зграде. Пацијенти који су имали заказане прегледе претходних дана, биће обавештени о новим терминима.

Почели су и радови на санацији крова на Блоку Б, а неимарима на руку иде лепо време. У пожару је у потпуности изгорео пети и шести спрат док су трећи и четврти спратови уништени водом која је коришћена за санацију пожара.

-Тренутно немамо никога у смештају али се надам да ћемо од викенда кренути са 'Чигота' и 'Чиготица' програмом. Пацијенти који су се у тренутку избијања пожара налазили на стационарном лечењу прераспоређени су у Рибарску, Меркур и Бању Ковиљачу- каже Александар Симић, директор Специјалне болнице за болести штитасте жлезде и болести метаболизма „Чигота“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.