Хуманитарна акција. И ски -пас за помоћ малом Неу

Неопходно лечење у Турској - мали Нео

Неопходно лечење у Турској - мали Нео

Целокупан приход од ски-паса на Скијалишту „Златар“ у четвртак 25. јануара ићи ће за помоћ малом Неу коме је потребна хитна трансплантација матичним ћелијама у Турској. Из Скијалишта позивају љубитеље снежних спортова да дођу у што већем броју. Скијалиште ради у времену од 10 до 16 часова, док је цена дневног ски-паса за одрасле 1.500, а за децу 1.000 динара. У времену од 18 до 20 часова је ноћно скијање под рефлектоима, а цена ски паса је 1.000 динара за све картегорије.

Мали Нео је иначе син наше Нововарошанке Селме Хаџибеговић која живи и ради у Сарајеву. Нео има аутизам и потребна му је хитна трансплантација матичним ћелијама у Турској.

-Трансплантација матичним ћелијама су последња нада за овог дечака да се ослободи свакодневних болова и можда проговори. За два третмана у размаку од 15 дана потребно му је 18.000 еура.
Уколико сте у могућности, Неово лечење можете подржати у складу са својим могућностима уплатом на динарски рачун код НЛБ Комерцијалне банке: 205-0000000526470-32. Рачун за помоћ је отворен до 31.01. 2024. године- каже се у апелу за помоћ који последњих дан кружи друштвеним мрежама.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.