Апел возачима : Обавезно користите зимску опрему

Зимске гуме и ланци

Зимске гуме и ланци

Због значајно нижих температура које су најављене за данас и наредне дане из полиције апелују на возаче да адекватно припреме своја возила за пут и да обавезно користе зимску опрему.

Министарство унутрашњих послова такође апелује на возаче да брзину кретања возила прилагоде постојећим временским условима, да држе веће одстојање и да не угрожавају себе и друге учеснике у саобраћају пребрзом вожњом и непрописним претицaњем.

-Подсећамо да је у постојећим временским условима, када су на путу снег, лед или поледица, обавезно коришћење зимских пнеуматика, чија дубина шаре не сме бити мања од 4 милиметра, док су на путевима ван насеља обавезан део зимске опреме и ланци за снег или други уређаји за повећање тракције-каже се у саопштењу Полицијске управе у Пријепољу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.