Велико интересовање за Божићни турнир у малом фудбалу

Од 3. до 5. јануара

Од 3. до 5. јануара

Божићни турнир у малом фудбалу, 14. по реду, играће се од 3. до 5. јануара у градској спортској дворани у Новој Вароши, а првопласираној екипи у конкуренцији сениора припашће награда од чак 250 хиљада динара. Турнир организује Спортски савез општине под покровитељством локалне самоуправе. Очекују се знатно више учесника него на предходном на коме  је играло 29 екипа из Србије и Црне Горе.

По традицији, Божићни турнир игра се у три старосне категорије, с тим што такмичење за кадете носи назив Меморијални турнир „Никола Милетић“. Пријава екипа је у току, а као и раније, највеће интересовање је код сениоре. Наградни фонд је знатно већи него пре. Другопласираној екипи припашће тако награда од 120 хиљада динара, док је награда за треће место 60 хиљада, а за четврто 12 хиљада динара. Наградни фонда за кадете и сениоре зависиће од броја пријављених екипа.


Утакмице пред пуним трибинама

Божићни турнир у Новој Вароши један је од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у Западној Србији, а по традицији на трибинама се тражи карта више. Утакмице је предходним турнирима сва три дана у просеку пратило пратило више од 1.500 гледалаца са купљеним улазницама, а слична посет се очекује и на овом. Организатори су за публику обезбедили богате награде. Цена дневне карте је 100, а тродневне 300 динара и она учествује за главни добитак.

На последњем,13. по реду Божићнем турниру , два од три пехара намењена првопласираним еклипама остала су Новој Вароши. „Атеље Круг“ је другу годину за редом био без премца у конкуренцији сениора, док је „Златар“ био најбољи код ветерана. Пехар у конкуренцији кадета заслужено је припао екипи „Роле 8“ из Сјенице, која је у финалу била боља од екипе „Мемето“ из Прибоја.
* * *
Текст је део пројекта „Транспарентно о расподели и трошењу средстава из буџета Општине Нова Варош“ који је суфинансиран из буџета Општине Нова Варош (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                           

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.