Новогодишња представа за децу у Дому културе

Петак 29. децембар у 13 и 16.30 часова

Петак 29. децембар у 13 и 16.30 часова

У духу празничне еуфорије и жеље да обрадују најмлађе суграђане, Канцеларија за младе Нова Варош и Дом културе „Јован Томић“ удружују снаге како би организовали посебан догађај за децу из локалне заједнице. У петак, 29. децембра, у Дому културе одржаће се дечја представа под називом „Новогодишња прича о чаробном дрвету“, с два термина, први у 13 часова и други у 16:30.

У првом термину представа је намењена деци из сеоских школа, од предшколског узраста до четвртог разреда, док је други термин планиран за малишане из града за предшколски узраст из ПУ “Паша и Наташа”, и за децу од првог до четвртог разреда из Основне школе "Живко Љујић".

Ова чаробна прича, намењена најмлађима, пружиће деци незаборавно искуство и увести их у свет маште и бајки током празничног периода. Представа је пажљиво одабрана како би задовољила различите узрасте и укусе деце, обећавајући им сатове смеха, радости и чаролије. Након завршетка представе, од 13 часова Деда Мраз ће сваком од 75 малишана из сеоског подручја уручиће поклоне, пружајући им топлину и радост празника које ће памтити.

Канцеларија за младе Нова Варош истиче важност заједништва и бриге о најрањивијим члановима заједнице, посебно током празничних дана. Овај догађај има за циљ стварање лепих успомена и осигурање да свако дете осети магију празника.

(Промо)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.