Општина Прибој исплатила једнократну помоћ средњошколцима

Исплатили међу првима у Србији - Прибој

Исплатили међу првима у Србији - Прибој

Иако је крајњи рок петак 8. децембар, општина Прибој је данас, међу првима у Србији, извршили уплату једнократне новчане помоћи у износу од 10.000 динара свим ученицима средњих школа са подручја општине Прибој који су држављани Републике Србије.

Једнократна новчана помоћ средњошколцима реализује се на основу Закона о финансијској подршци породици са децом, а одлуку о њеној додели Привремени орган општине Прибој донео је на основу Закључка Владе Србије.

Списак ученика које имају право на помоћ локалној самоуправи су доставиле школе, као и текуће рачуне на који је уплата извршена.

-Уплата није реализована само ако није достављен исправан текући ручан,а Школе су у обавези да доставе нове или комплетне текуће рачуне за ученике којима уплата није данас реализована - поручују из Општине Прибој.

(Извор: Општина Прибој)

* * *
Текст је део пројекта „Прибој на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                         

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.