Због клизишта ванредна ситуација у делу Прибојске бање

Прибојска бања

Прибојска бања

Због опасности од клизишта општински Штаб за ванредне ситуације у Прибоју, прогласио је ванредну ситуацију у делу месне заједнице Прибојска бања.

Обилне кише и снег поново су активирали клизиште и угрозили објекат недавно реновираног Рехабилитационог центра у Прибојској бањи. Угрожена је и локална саобраћајница и други објекти, услед чега је уведена ванредна ситуација. Због страха од клизишта, за посетиоце су затворени и сви базени Спа центра „Терме 36.6“, укључујући и остале садржаје са којима овај комплекс располаже у центру насеља. 

Клизиште у Прибојској бањи појавило се први пут пре 20 година, и свака већа појава падавина доноси недаће житељима овог краја. Стручне службе, од јуче су на терену и раде на проналажењу решења.
* * *
Текст је део пројекта „Прибој на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                                            

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.