Награде за основце из Прибоја

Награђени  из ОШ

Награђени из ОШ "Бранко Радичевић"

У оквиру пројекта “Пажљивкова смотра” за едукацију у области саобраћаја, коју у општини Прибој спроводи Савет за безбедност саобраћаја уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја Србије,а која је намењена деци предшколског узраста и деци првог и другог разреда основних школа, одлично знање показали су најмлађи ђаци Основне школе “Бранко Радичевић” из Прибоја, који су били најбољи и на општинском и на регионалном такмичењу, и са успехом наступили и на државном првенству.

Сјајну младу екипу чинили су, тада ђаци - прваци,а сада ученици другог разреда: Петра Зујић и Јана Минић,Михајло Пријовић и Петар Цветковић,а коју су студиозно припремале учитељице Јелена Бошковић и Ивана Бекоња.

На деци допадљив начин,кроз игру и дружење,наравно и надметање, малишани су научили и пуно тога новог, што ће свакодневно користити за правилно учешће у саобраћају.

За младе шампионе знања и њихове учитељице, 28. новембра, у холу школе, у присуству другара,руководства и наставног особља школе,уприличена мала свечаност.

Победничкој екипи из области саобраћаја уручени су квалитетни ђачки ранчеви,са жељом да у њих ређају само петице,а њиховим учетељицама - новчани ваучери.

Поента “Пажљивкове смотре” није само да победе најбољи,него да сва деца побољшају своја знања из области саобраћаја.

У општини Прибој, ове године, кроз “Пажљивкову смотру” било је обухваћено око 500 малишана,који су тако могли да унапреде своја досадашња и стекну нова знања у области саобраћаја, све са циљем да да нуче правилно а тиме и безбедно понашање у саобраћају.

(Извор : Општина Прибој)
* * *
Текст је део пројекта „Прибој на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                     

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.