"РЕКРЕАТУРС" продаје своју имовину у центру Радоиње

Земљиште је у близини Радоинњског језера

Земљиште је у близини Радоинњског језера

ШАНСА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ : У центру села Радоиња, Општина Нова Варош, на петом километру од Кокиног Брода према Прибојској Бањи, налази се изванредан простор - грађевинско земљиште (изван грађевинског подручја), некада Туристичко насеље "Златарска језера" које је девастирано.

Простор је погодан за изградњу етно насеља, врта са спортско-туристичким садржајима и викенд насеља.

На овом простору уведени су вода и струја.

Некретнина се налази на КО Радоиња, непокретности 195, КП 634/1. Површине 40.219 м2.

Као власник земљишта уписано је Затворено акционарско друштво "Рекреатурс" а.д. из Београда, Булевар војводе Мишића бр. 41, са врстом права - право својине и обликом својине 1/1.

Некретнина се налази у центру једног од најлепших села у општине Нова Варош, на левој обали Увца, крај регионалног пута Кокин Брод – Прибојска Бања. Грађевинско земљиште које се продаје налази се недалеко од Радоињског језера, и простире се између 902 и 1.206 метара надморске висине.

Цена некретнине је 405.000,00 еура.

Некретнина се продаје у виђеном правном и физичком стању.

Лице за контакт : Извршни директор "Рекреатурс" а.д. Београд, Миленко Ракчевић, тел.: +381 62 806 30 59

(Оглас)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.