Конкурс за једног ватрогасца у Новој Вароши

До посла након обуке

До посла након обуке

Министарство унутрашњих послова Србије расписало је конкурс за упис 300 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица. Деветоро њих ће након завршене обуке бити распоређено у ватрогасним јединицама Одељења за ванредне ситуације Пријепоље, које покрива три општине.

По три места опредељена су за потребе Ватрогасно-спасилачког батаљона у Пријепољу и одељења у Прибоју, два за потребе Ватрогасно-спасилачког одељења Бродарево и једно за потребе Ватрогасно-спасилачког одељења Нова Варош.

Право учешћа на конкурсу имају држављани Републике Србије, који имају најмање годину дана пребивалиште на територији организационе јединице за коју је расписан конкурс. Кандидати који не могу имати мање од 19 и више од 30 година старости, морају имати најмање завршену средњу школу и испуњавати посебне услове у погледу критеријума здравствене, психо-физичке и базично-моторичке способности. Потребно је и да имају возачку дозволу „Ц“ категорије, а право учешћа имају и они са „Б“ категоријом, уз обавезу да возачки испит за „Ц“ положе у року од 18 месеци од дана завршетка обуке.

Пријаве на конкурс са документацијом се подносе полицијској станици по месту пребивалишта кандидата, у року од 15 дана од дана објављивања конкурса у дневном листу "Политика". Сви подаци о конкурсу могу се наћи на сајту МУП Србије  www.mup.gov.rs.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.