Преминула рањена Кристина Каплановић (19)!

Туга до неба: Кристина Каплановић

Туга до неба: Кристина Каплановић

Кристина Каплановић (19) из Вилова код Нове Вароши преминула је данас у Београду после четвородневне борбе лекара да јој спасу живот. Она је тешко рањена у четвртак вече када јој је још увек непознати разбољник пуцао у главу приликом покушаља пљачке бензинске станице у Великом Мокром Лугу у којој је радила.

Да подсетимо, пљачкаш са пиштољем у руци упао је око 23 сата на НИС-ову пумпу на којој су у том тренутку поред Кристине Каплановић радила још два младића. Како имају директиву предузећа да у таквој ситуацији предају новац без опирања, радници нису пружили отпор пљачкашу.  Међутим, наоружани мушкарац је кренуо да гура раднике у страну и том приликом пиштољ, који је имао метак у цеви, опалио је и погодио девојку у главу. Рањена девојка је пала испред улаза у бензинску станицу, где су је затекли полиција и лекари који су позвани после пуцњаве.

У моменту пљачке у каси је било свега 10.000 динара, али је пљачкаш побегао не узевши новац и за њим полиција интезивно трага.

Кристина Каплановић је прошле године завршила Техничку школу у Новој Вароши, а запослила се на бензинској пумпи у Београду како би зарадила новац за даље школовање.
Код куће у Виловима има родитеље и две млађе сестре.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.