Пред одборницима други ребаланс општинског буџета

Седница СО Нова Варош у понедељак 30. октобра

Седница СО Нова Варош у понедељак 30. октобра

На седници која је у понедељак 30. oктобра, пред одборницима ће се наћи предлог о другом ребалансу буџета Општине Нова Варош за ову годину, као и двадесетак других одлука и закључака. Овим ребалансом укупан буџет се повећава за 28,9 милиона динара.

На 25. седници Скупштине општине Нова Варош расправљаће се и о предложеним изменама Плана генералне регулације за седиште јединице локлане самоуправе. Како кажу предлагачи, углавном се ради о мањим корекцијама на постојећим трасама у насељу Браношевац и на Бабића брду.

-Овом допуном Плана предвиђена је и изградња пешачке стазе од Трга војводе Петра Бојовића до спортских терена у Насељу – кажу у Одељењу за просторно планирање, стамбене послове, урбанизам и грађевинарсто Општинске управе Нова Варош.

Пред одборницима ће се наћи и захтев Управног одбора Туристичке организације „Златар“  да се продужи уговор о закупу хотела „Панорама“ који је истекао недавно, као и предлог плана рада рада Предшколске установе „Паша и Наташа“ за школску 2023 / 2024. годину и извештај за претходну.

Одборници ће именовати нови Општински савет родитеља, а биће замењени и чланови школских одбора из савета родитеља у основним школа у Радоињи, Јасенову и Бистрици и Средњој школи Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.