Одбор СНП у Новој Вароши колективно прешао у Здраву Србију

Потпис - Ковачевић, Стаматовић и Матовић

Потпис - Ковачевић, Стаматовић и Матовић

Комплетан Општински одбор Српске народне партије (СНП) у Новој Вароши на челу са одборником Душаном Матовићем приступио је странци Здрава Србија Милана Стаматовића. Потписивању колективне приступнице присуствовао је и одборник Здраве Србије у Скупштини општине Нова Варош Љубодраг Ковачевић.

Здрава Србија и Српска народна партија су на локалним изборима у Новој Вароши први пут учествовале 2020. године и тада су освојиле по једно одборничко место.

- И у будућности радићемо заједнички на активностима децентрализације и развоју Нове Вароши баш како по тим питањима Здрава Србије ради на територији општине Чајетина, Златибора и свих оних градова и општина у којима има своје локалне одборе- изјавио је том приликом Милан Стаматовић, председник Здраве Србије и председник општине Чајетина.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.