Првачићи из Чајетине добили од општине по 10.000 динара

Ђаци прваци са челницима општине

Ђаци прваци са челницима општине

Ђаци прваци са територије општине Чајетина добили су по 10.000 динара,  а поклон им је уручио председник општине Милан Стаматовић. Прваци су добили и бесплатне чланске карте чајетинске библиотеке, а организатори манифестације „Песничке ватре златиборске“ су им даровали по једну књигу.

Поклони су им уручени поводом поводом почетка нове школске године и Дечје недеље, која се ове године одржава од 2. до 8. октобра под слоганом „Велико срце деце Србије“.

-Најважнија ствар нас одраслих је да улажемо у младе и да им помогнемо да изађу на прави пут, да израсту у одговорне, озбиљне и успешне људе. Као локална самоуправа улажемо значајна средства у образовање младих, што ће нам се вишеструко вратити ако успемо у томе- нагласио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

(Фото: Никић)
* * *
Текст је део пројекта „Чајетинa на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                         

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.