Јесењи маскенбал на градским улицама

Маскембал - Полазници Предшколске установе

Маскембал - Полазници Предшколске установе

Данас је у Новој Вароши владала права карневалска атмосфера. Полазници Прешколске установе „Паша и Наташа“, њих више од 300, костимирани су продефиловали главним градским улицама, мамећи симпатије и осмехе својих суграђана.

Манекенским ставом и држањем, оптимизмом, раздраганошћу , као и занимљивим маскембалским креацијама, малишани су разгалили душу пролазника јер су учмалој, паланачкој свакодневици дали неки нови, веселији импулс.

Разноврсним костимима деца су „оживела“ бројне ликове из омиљених бајки, цртаћа, филмова и серија. Нововарошани су поздравили труд деце, њихових васпитачица и родитеља, који су седмицама унапред смишљали, кројили, шили и детаљима украшавали маскембалске костиме.

Традиционални јесењи маскенбал полазника Вртића ове године није био тематски орјентисан, а баш као и лане, одржан је у оквиру манифестације „Дечја недеља“ која се широм света обележава од 2. до 7. октобра.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.